Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
ŠÍP AMORA 50g valentýnský černý čaj s aromatem  - Potraviny
ŠÍP AMORA 50g valentýnský černý čaj s aromatem  - Potraviny
1 z 1

ŠÍP AMORA 50g valentýnský černý čaj s aromatem

Kup teď
Cena
52 Kč
K dispozici
100 ks
1 ks
Doprava a platba
Zásilkovna na výdejní místo Od 77 Kč
Kurýr 120 Kč
Zásilkovna s dobírkou Od 120 Kč
Zásilkovna s dobírkou SK Od 120 Kč
Kurýr s dobírkou 150 Kč
Doba dodání 4-6 dní
Kartou online
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
ŠÍP AMORA 50g valentýnský černý čaj s aromatem
Popis předmětu
Informace od prodejce

ŠÍP AMORA 50g valentýnský černý čaj s aromatem

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Objevte jedinečnou kompozici chutí a vůní v našem čaji ŠÍP AMORA. Pečlivě vybraný černý čaj z Cejlonu tvoří základ této elegantní směsi, která se vyznačuje hlubokou, intenzivní chutí a vůní. K klasickému základu jsme přidali okvětní lístky růží a poupata růží, které čaji dodávají jemný, květinový akcent, připomínající letní zahrady plné kvetoucích růží. Abychom směsi ŠÍP AMORA dodali sladkého kouzla, obohatili jsme ji o cukrová srdíčka a jemné kousky bílé čokolády ve tvaru kapek. Tyto přísady nejen že krásně vypadají v čaji, ale také mu dodávají jemnou sladkost a krémovou chuť, vytvářejíc dokonalou rovnováhu s intenzitou černého čaje.

Vůně je rovněž okouzlující, kombinuje bohatství černého čaje s jemnými tóny květin a sladké čokolády. Je to vynikající volba pro ty, kteří si cení rafinovaných chutí a hledají mimořádné chuťové zážitky.

Složení:

černý čaj z Cejlonu,

cukrová srdíčka,

,,kapky'' z bílé čokolády,

poupata růží,

okvětní lístky růží,

aroma.

Postup přípravy:

zalijte vodou o teplotě 95°C a nechte louhovat přibližně 2-3 minuty.ŠÍP AMORA je ideální volbou pro chvíli relaxace během dne, stejně jako pro zvláštní příležitosti. Může být také nápaditým dárkem pro někoho speciálního, symbolizujícím eleganci, krásu a sladkost. Užijte si každý doušek této výjimečné čaje, který vás přenese do světa smyslných zážitků a luxusu.

Černý čaj je nejznámější odrůdou čaje. Získává se téměř z každého druhu zeleného čaje, procesem plné fermentace, který způsobuje změnu barvy listů na hnědou. Současně dochází k transformaci všech složek čaje. Fermentace způsobuje, že se taniny mění na aromatické sloučeniny, snižuje se obsah vitamínu C a některých minerálních látek. Zelený čaj se pije, aby uhasil žízeň, zatímco černý má spíše zahřívací účinky.

Příprava nálevu:

Příprava ideálního nálevu z listového čaje vyžaduje pečlivost a čas. Samozřejmě je možné to udělat méně pečlivě, ale pak výsledek nebude tak dokonalý. Voda určená k louhování by měla být měkká, měla by obsahovat co nejméně minerálních solí, zejména solí vápníku a hořčíku. Některé druhy čaje se lépe hodí k louhování v tvrdé vodě, například druhy z oblasti Assam.

Zalévání černého čaje:

Černý čaj by měl být zalit vodou, která je ve druhém, tzv. bílém stádiu varu. To je moment, kdy velké množství bublinek ve vodě způsobí, že voda vypadá bíle. Převařená voda, tj. voda, která prošla třetím, silným varem a velké množství bublin se rychle odpojuje od povrchu, připraví nálev o aroma a negativně ovlivňuje jeho kvalitu. Nedovařená voda z prvního varu, kdy se na jejím povrchu objevují první bublinky, pouze snižuje extrakční schopnost čaje.

Měření černého čaje:

Pro každý druh čaje je měření suchého čaje různé. Průměrně se předpokládá, že pro získání dobrého nálevu na každých 200 ml vody (šálek) by mělo být použito od půl do jedné lžičky suchého čaje. Když se jedná o konvici o objemu jednoho litru, měla by být přidána ještě jedna dodatečná lžička. Lžička je přibližně 2,5 g suchého čaje.Je také dobré předehřát konvici, ve které se čaj louhuje, což lze udělat jednoduše zalitím několikrát vroucí vodou. Poté by konvice měla být vysušena. V dalším kroku do ní nasypeme příslušné množství čaje a následně zalijeme vodou ve stádiu bílého varu.

Smíchané a zkonfekované v Evropské Unii

Distributor: Skworcu Marek Skworc

Čistá hmotnost: 50 gramů


Informace o alergenech:

Na výrobním závodě se používají arašídy a další ořechy, sója, sezam a hořčice, obiloviny obsahující lepek, produkty obsahující sulfit, laktózu, vejce a celer.

ŠÍP AMORA 50g valentýnský černý čaj s aromatem ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Objevte jedinečnou kompozici chutí a vůní v našem čaji ŠÍP AMORA. Pečlivě vybraný černý čaj z Cejlonu tvoří základ této elegantní směsi, která se vyznačuje hlubokou, intenzivní chutí a vůní. K klasickému základu jsme přidali okvětní lístky růží a poupata růží, které čaji dodávají jemný, květinový akcent, připomínající letní zahrady plné kvetoucích růží. Abychom směsi ŠÍP AMORA dodali sladkého kouzla, obohatili jsme ji o cukrová srdíčka a jemné kousky bílé čokolády ve tvaru kapek. Tyto přísady nejen že krásně vypadají v čaji, ale také mu dodávají jemnou sladkost a krémovou chuť, vytvářejíc dokonalou rovnováhu s intenzitou černého čaje. Vůně je rovněž okouzlující, kombinuje bohatství černého čaje s jemnými tóny květin a sladké čokolády. Je to vynikající volba pro ty, kteří si cení rafinovaných chutí a hledají mimořádné chuťové zážitky. Složení: černý čaj z Cejlonu, cukrová srdíčka, ,,kapky'' z bílé čokolády, poupata růží, okvětní lístky růží, aroma. Postup přípravy: zalijte vodou o teplotě 95°C a nechte louhovat přibližně 2-3 minuty.ŠÍP AMORA je ideální volbou pro chvíli relaxace během dne, stejně jako pro zvláštní příležitosti. Může být také nápaditým dárkem pro někoho speciálního, symbolizujícím eleganci, krásu a sladkost. Užijte si každý doušek této výjimečné čaje, který vás přenese do světa smyslných zážitků a luxusu. Černý čaj je nejznámější odrůdou čaje. Získává se téměř z každého druhu zeleného čaje, procesem plné fermentace, který způsobuje změnu barvy listů na hnědou. Současně dochází k transformaci všech složek čaje. Fermentace způsobuje, že se taniny mění na aromatické sloučeniny, snižuje se obsah vitamínu C a některých minerálních látek. Zelený čaj se pije, aby uhasil žízeň, zatímco černý má spíše zahřívací účinky. Příprava nálevu: Příprava ideálního nálevu z listového čaje vyžaduje pečlivost a čas. Samozřejmě je možné to udělat méně pečlivě, ale pak výsledek nebude tak dokonalý. Voda určená k louhování by měla být měkká, měla by obsahovat co nejméně minerálních solí, zejména solí vápníku a hořčíku. Některé druhy čaje se lépe hodí k louhování v tvrdé vodě, například druhy z oblasti Assam. Zalévání černého čaje: Černý čaj by měl být zalit vodou, která je ve druhém, tzv. bílém stádiu varu. To je moment, kdy velké množství bublinek ve vodě způsobí, že voda vypadá bíle. Převařená voda, tj. voda, která prošla třetím, silným varem a velké množství bublin se rychle odpojuje od povrchu, připraví nálev o aroma a negativně ovlivňuje jeho kvalitu. Nedovařená voda z prvního varu, kdy se na jejím povrchu objevují první bublinky, pouze snižuje extrakční schopnost čaje. Měření černého čaje: Pro každý druh čaje je měření suchého čaje různé. Průměrně se předpokládá, že pro získání dobrého nálevu na každých 200 ml vody (šálek) by mělo být použito od půl do jedné lžičky suchého čaje. Když se jedná o konvici o objemu jednoho litru, měla by být přidána ještě jedna dodatečná lžička. Lžička je přibližně 2,5 g suchého čaje.Je také dobré předehřát konvici, ve které se čaj louhuje, což lze udělat jednoduše zalitím několikrát vroucí vodou. Poté by konvice měla být vysušena. V dalším kroku do ní nasypeme příslušné množství čaje a následně zalijeme vodou ve stádiu bílého varu. Smíchané a zkonfekované v Evropské Unii Distributor: Skworcu Marek Skworc Čistá hmotnost: 50 gramů Informace o alergenech: Na výrobním závodě se používají arašídy a další ořechy, sója, sezam a hořčice, obiloviny obsahující lepek, produkty obsahující sulfit, laktózu, vejce a celer.

Nabídka č. 7056042096 Vystaveno 30.04. 09:04 Zobrazení: 1