Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.
UČEBNICE TECHNOLOGIE ZPRACOVÁNÍ MASA, řezník, uzenář, výroba potravin - Knihy a časopisy
UČEBNICE TECHNOLOGIE ZPRACOVÁNÍ MASA, řezník, uzenář, výroba potravin - Knihy a časopisy
UČEBNICE TECHNOLOGIE ZPRACOVÁNÍ MASA, řezník, uzenář, výroba potravin - Knihy a časopisy
UČEBNICE TECHNOLOGIE ZPRACOVÁNÍ MASA, řezník, uzenář, výroba potravin - Knihy a časopisy
UČEBNICE TECHNOLOGIE ZPRACOVÁNÍ MASA, řezník, uzenář, výroba potravin - Knihy a časopisy
UČEBNICE TECHNOLOGIE ZPRACOVÁNÍ MASA, řezník, uzenář, výroba potravin - Knihy a časopisy
UČEBNICE TECHNOLOGIE ZPRACOVÁNÍ MASA, řezník, uzenář, výroba potravin - Knihy a časopisy
UČEBNICE TECHNOLOGIE ZPRACOVÁNÍ MASA, řezník, uzenář, výroba potravin - Knihy a časopisy
UČEBNICE TECHNOLOGIE ZPRACOVÁNÍ MASA, řezník, uzenář, výroba potravin - Knihy a časopisy
1 z 8
Nové

UČEBNICE TECHNOLOGIE ZPRACOVÁNÍ MASA, řezník, uzenář, výroba potravin

Skončeno
Cena
455 Kč
Ukončeno ve středu 3. 4. 2024, 19:33:43
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
Zásilkovna na výdejní místo Od 102 Kč
Zásilkovna s dobírkou Od 155 Kč
Zásilkovna s dobírkou SK Od 169 Kč
Osobní převzetí
Tábor
Doba dodání 4-6 dní
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
UČEBNICE TECHNOLOGIE ZPRACOVÁNÍ MASA, řezník, uzenář, výroba potravin
Popis předmětu
Informace od prodejce
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu
Rok vydání
Stav
Další informace
Další informace
Počet stran
Opotřebení

ŠTVÁN VLADIMÍR, KOHOUTOVÁ BLANKA: TECHNOLOGIE – ZPRACOVÁNÍ MASA

Technologie pro dvouletý učební obor Potravinářská výroba se zaměřením pro masnou výrobu.

Nová nečtená kniha.

Formát A5, 208 stran, 25 obrázků, 6 tabulek.

Vydal Masný průmysl – koncern Praha – generální ředitelství v roce 1985.


Učebnice systematicky, přehledně a srozumitelně vykládá problematiku zpracování masa ve všech třech výrobních fázích – jatečnictví, bourání masa a masné výrobě. Závěrečné kapitoly knihy jsou věnovány zpracování ryb a drůbeže.

Z obsahu:

JATEČNÍ VÝROBA

- Druhy jatečných zvířat

- Nákup jatečných zvířat

- Přeprava jatečných zvířat

- Porážení jatečných zvířat

- Zchlazování masa a drobů po porážce

- Vedlejší jatečné produkty (krev, kůže, střeva...)


DĚLENÍ MASA PRO VÝSEK A VÝROBU

- Vepřové maso

- Hovězí maso

- Telecí maso

- Skopové maso

- Koňské maso

- Porcování a balení masa


SOLENÍ MASA


MASNÁ VÝROBA

- Druhy masných výrobků

- Výrobní suroviny

- Přísady do masných výrobků

- Obaly

- Mělnění a míchání

- Vaznost masa

- Narážení masných výrobků

- Tepelné opracování masných výrobků

- Technologie výroby hlavních skupin masných výrobků


ZPRACOVÁNÍ ŽIVOČIŠNÝCH TUKŮ

ZPRACOVÁNÍ RYB

ZPRACOVÁNÍ DRŮBEŽE

VÝROBKY Z DRŮBEŽÍHO MASA



masný průmysl * maso * uzeniny * řezník * uzenář * zabijačka * salám * párky * klobásy * šunka ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Při zakoupení dvou a více položek Vám výši poštovného sdělím e-mailem, závisí na hmotnosti a velikosti zásilky. 

Platbu za zboží (cenu zboží + poštovné) poukažte na účet č. 2300243417/2010. Variabilní symbol = číslo aukce, do zprávy pro příjemce uveďte svůj nick.


PRODEJCE

Ing. Václav Šedivý – OSSIS, Klokotská 115, 390 01 Tábor

IČO: 45058113, e-mail: sedivy@ossis.cz, http://ossis.cz

ŠTVÁN VLADIMÍR, KOHOUTOVÁ BLANKA: TECHNOLOGIE – ZPRACOVÁNÍ MASA Technologie pro dvouletý učební obor Potravinářská výroba se zaměřením pro masnou výrobu. Nová nečtená kniha. Formát A5, 208 stran, 25 obrázků, 6 tabulek. Vydal Masný průmysl – koncern Praha – generální ředitelství v roce 1985. Učebnice systematicky, přehledně a srozumitelně vykládá problematiku zpracování masa ve všech třech výrobních fázích – jatečnictví, bourání masa a masné výrobě. Závěrečné kapitoly knihy jsou věnovány zpracování ryb a drůbeže. Z obsahu: JATEČNÍ VÝROBA - Druhy jatečných zvířat - Nákup jatečných zvířat - Přeprava jatečných zvířat - Porážení jatečných zvířat - Zchlazování masa a drobů po porážce - Vedlejší jatečné produkty (krev, kůže, střeva...) DĚLENÍ MASA PRO VÝSEK A VÝROBU - Vepřové maso - Hovězí maso - Telecí maso - Skopové maso - Koňské maso - Porcování a balení masa SOLENÍ MASA MASNÁ VÝROBA - Druhy masných výrobků - Výrobní suroviny - Přísady do masných výrobků - Obaly - Mělnění a míchání - Vaznost masa - Narážení masných výrobků - Tepelné opracování masných výrobků - Technologie výroby hlavních skupin masných výrobků ZPRACOVÁNÍ ŽIVOČIŠNÝCH TUKŮ ZPRACOVÁNÍ RYB ZPRACOVÁNÍ DRŮBEŽE VÝROBKY Z DRŮBEŽÍHO MASA masný průmysl * maso * uzeniny * řezník * uzenář * zabijačka * salám * párky * klobásy * šunka ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Při zakoupení dvou a více položek Vám výši poštovného sdělím e-mailem, závisí na hmotnosti a velikosti zásilky. Platbu za zboží (cenu zboží + poštovné) poukažte na účet č. 2300243417/2010. Variabilní symbol = číslo aukce, do zprávy pro příjemce uveďte svůj nick. PRODEJCE Ing. Václav Šedivý – OSSIS, Klokotská 115, 390 01 Tábor IČO: 45058113, e-mail: sedivy@ossis.cz, http://ossis.cz

Nabídka č. 7058264881 Vystaveno 24.03. 19:03 Zobrazení: 8