Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
1155 CPU Intel Celeron D G1620 2.7GHz 2MB cache  již s grafikou ! - Počítače a hry
1155 CPU Intel Celeron D G1620 2.7GHz 2MB cache  již s grafikou ! - Počítače a hry
1 z 1
Rozbaleno

1155 CPU Intel Celeron D G1620 2.7GHz 2MB cache již s grafikou !

Kup teď
Cena
660 Kč

nebo
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
AKCE
Balíkovna na adresu v květnu již od 40 Kč!
Více informací.
Balíkovna Od 74 Kč
Zásilkovna na výdejní místo Od 80 Kč
Doporučená zásilka 80 Kč
Zásilkovna s dobírkou Od 105 Kč
Balík Do ruky 130 Kč
Cenné psaní 130 Kč
Osobní převzetí
Praha 9
Doba dodání 4-6 dní
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
1155 CPU Intel Celeron D G1620 2.7GHz 2MB cache již s grafikou !
Popis předmětu
Informace od prodejce
Značka
Technologie výroby
Stav zboží
nepoužívaný, rozbalený produkt ve 100% stavu
Počet jader
Modelové označení
Frekvence jádra
P/N (kód výrobce)

1155 CPU Intel Celeron D G1620 2.7GHz 2MB cache  již s grafikou !

Společnost Intel navazuje na úspěch třetí generace výkonných procesorů Core i3, i5 a i7 vydáním nové řady odlehčených procesorů Celeron, která využívá stejné architektury jako výkonnější kolegové. Jedná se o procesory z rodiny označované jako „Ivy Bridge“, která přináší proti předešlé generaci vyšší výkon na jednotku spotřebované energie, nové moderní technologie a také je vybavena integrovaným grafickým jádrem.

Procesor Intel Celeron G1620 patří do rodiny produktů pro základní desky vybavené novým soketem LGA1155. Jedná se o zástupce nižší třídy procesorů a je určen pro širokou veřejnost a zejména pro kancelářské uplatnění, kde není kladen důraz na extrémní výkon především z pohledu grafické karty. Naopak v těchto segmentech trhu zaujme nízkou spotřebou a dostatečným výkonem pro běžnou kancelářskou práci.

Jedná se o procesor z rodiny označované jako „Ivy Bridge“, které využívají mírně vylepšenou architekturu populárních procesorů rodiny „Sandy Bridge“. Stejně jako její předchůdce integruje do jediného pouzdra spolu s procesorem i grafické jádro. V této nové generaci procesorů byl navýšen výkon grafického jádra oproti svým předchůdcům určených pro patici LGA1156 nebo LGA1366. Procesory s architekturou Ivy Bridge jsou vyrobeny 22nm procesem za použití technologie trojrozměrného tranzistoru tri-gate a kromě zvýšení výkonu přináší také snížení spotřeby.

Procesor disponuje dvojicí fyzických jader, kdy každé z fyzických jader je taktováno na frekvenci 2.7 GHz. Stejně jako u předchozí generace procesorů je i v tomto případě integrován paměťový řadič přímo do čipu podporující až 32 GB operační paměti. Jedná se o dvoukanálový řadič pamětí typu DDR3-1333. Procesor je dále vybaven 2MB vyrovnávací paměti třetí úrovně (L3 Cache). Specialitou procesoru je výše zmíněné integrované grafické jádro Intel. TDP udávané výrobcem činí 55 W včetně spotřeby integrovaného grafického jádra.

Podrobnější popis:

Intel Celeron Processor G1620 2M Cache 2.70 GHz Product ...

Bez chladiče ty jsou zde:

Chlazení

Záruka na ozkoušení funkčnosti ne kompatibility max.týden od doručení-je nutné i odeslat (na pozdější reklamace nebudu brát zřetel).

V celkovém přehledu aukcí

aukro.cz/uzivatel/softecpraha/nabidky

je i další zboží na ušetření přepravy, když ceny přepravy u lehčích věcí nesčítám!!!

 


 
1155 CPU Intel Celeron D G1620 2.7GHz 2MB cache již s grafikou ! Společnost Intel navazuje na úspěch třetí generace výkonných procesorů Core i3, i5 a i7 vydáním nové řady odlehčených procesorů Celeron, která využívá stejné architektury jako výkonnější kolegové. Jedná se o procesory z rodiny označované jako „Ivy Bridge“, která přináší proti předešlé generaci vyšší výkon na jednotku spotřebované energie, nové moderní technologie a také je vybavena integrovaným grafickým jádrem. Procesor Intel Celeron G1620 patří do rodiny produktů pro základní desky vybavené novým soketem LGA1155. Jedná se o zástupce nižší třídy procesorů a je určen pro širokou veřejnost a zejména pro kancelářské uplatnění, kde není kladen důraz na extrémní výkon především z pohledu grafické karty. Naopak v těchto segmentech trhu zaujme nízkou spotřebou a dostatečným výkonem pro běžnou kancelářskou práci. Jedná se o procesor z rodiny označované jako „Ivy Bridge“, které využívají mírně vylepšenou architekturu populárních procesorů rodiny „Sandy Bridge“. Stejně jako její předchůdce integruje do jediného pouzdra spolu s procesorem i grafické jádro. V této nové generaci procesorů byl navýšen výkon grafického jádra oproti svým předchůdcům určených pro patici LGA1156 nebo LGA1366. Procesory s architekturou Ivy Bridge jsou vyrobeny 22nm procesem za použití technologie trojrozměrného tranzistoru tri-gate a kromě zvýšení výkonu přináší také snížení spotřeby. Procesor disponuje dvojicí fyzických jader, kdy každé z fyzických jader je taktováno na frekvenci 2.7 GHz. Stejně jako u předchozí generace procesorů je i v tomto případě integrován paměťový řadič přímo do čipu podporující až 32 GB operační paměti. Jedná se o dvoukanálový řadič pamětí typu DDR3-1333. Procesor je dále vybaven 2MB vyrovnávací paměti třetí úrovně (L3 Cache). Specialitou procesoru je výše zmíněné integrované grafické jádro Intel. TDP udávané výrobcem činí 55 W včetně spotřeby integrovaného grafického jádra. Podrobnější popis: Intel Celeron Processor G1620 2M Cache 2.70 GHz Product ... Bez chladiče ty jsou zde: Chlazení Záruka na ozkoušení funkčnosti ne kompatibility max.týden od doručení-je nutné i odeslat (na pozdější reklamace nebudu brát zřetel). V celkovém přehledu aukcí aukro.cz/uzivatel/softecpraha/nabidky je i další zboží na ušetření přepravy, když ceny přepravy u lehčích věcí nesčítám!!!

Nabídka č. 6965819393 Vystaveno 21.04. 14:04 Zobrazení: 6