Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Damaškový Kuchařský nůž 21cm - Vybavení do kuchyně
Damaškový Kuchařský nůž 21cm - Vybavení do kuchyně
Damaškový Kuchařský nůž 21cm - Vybavení do kuchyně
Damaškový Kuchařský nůž 21cm - Vybavení do kuchyně
1 z 3
Zánovní

Damaškový Kuchařský nůž 21cm

Kup teď
Cena
2 100 Kč

nebo
Doprava a platba
Zásilkovna na výdejní místo Od 77 Kč
Kartou online
Bankovním převodem
Podrobnosti
Damaškový Kuchařský nůž 21cm
Popis předmětu
Stav zboží
krátce používaný, funkční produkt
Materiál čepele
Typ nože

Damaškový Kuchařský nůž 21cm


Je vyrobený z vysoce kvalitní damaškové oceli 10Cr15CoMov (podobné jako jedna z nejkvalitnějších japonských ocelí VG10) s vysokým obsahem uhlíku. Čepel je vyrobena ze 67 vrstev oceli. Rukojeť je vyrobena z epoxidové pryskyřice. Díky tomu vznikla nádherná designová rukojeť kterou si zamilujete.


10Cr15CoMov


Ocel 10Cr15CoMoV je nerezová ocel ekvivalentní japonské oceli VG10. Obsahuje vysoké množství uhlíku a chrómu, které mu dodávají vysokou tvrdost a vynikající odolnost proti korozi. Nerezová ocel 10Cr15CoMoV se používá v nožířském průmyslu k výrobě vysoce leštěných tenkých čepelí s vynikajícím zachováním ostří, které jsou ideální pro krájení. Složení oceli 10Cr15CoMoV Carbon C 1,05%: Zvyšuje retenci hrany, tvrdost a pevnost v tahu. Zlepšuje také odolnost oceli proti opotřebení, otěru a korozi. Chrom Cr 15,50%: Chrom Zvyšuje tvrdost, pevnost v tahu a houževnatost čepele tvorbou karbidu chromu.



Typ nože: tradiční japonský


Délka čepele: 210 mm


Celková délka: 350 mm


Materiál čepele: Damašková ocel, 67 vrstev


Značka materiálu čepele: Ocel 10Cr15CoMoV


Tvrdost: 60 HRc


Typ ostří: rovnoměrný


Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu


Materiál rukojeti: Epoxidová pryskyřice


Údržba


Nikdy nemyjte v myčce na nádobí. Po použití nůž ručně umyjte a ihned osušte, případně i potřete olejem. Jinak by částečky na ostří nože mohly začít korodovat a zanechat na noži nevzhledné skvrny. Nepoužívejte kuchařský nůž z damaškové oceli ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. Ostří nože je rovnoměrné, ostření se tedy provádí symetricky, s úhlem 15° na stranu.


Prodej sbírky.

Damaškový Kuchařský nůž 21cm Je vyrobený z vysoce kvalitní damaškové oceli 10Cr15CoMov (podobné jako jedna z nejkvalitnějších japonských ocelí VG10) s vysokým obsahem uhlíku. Čepel je vyrobena ze 67 vrstev oceli. Rukojeť je vyrobena z epoxidové pryskyřice. Díky tomu vznikla nádherná designová rukojeť kterou si zamilujete. 10Cr15CoMov Ocel 10Cr15CoMoV je nerezová ocel ekvivalentní japonské oceli VG10. Obsahuje vysoké množství uhlíku a chrómu, které mu dodávají vysokou tvrdost a vynikající odolnost proti korozi. Nerezová ocel 10Cr15CoMoV se používá v nožířském průmyslu k výrobě vysoce leštěných tenkých čepelí s vynikajícím zachováním ostří, které jsou ideální pro krájení. Složení oceli 10Cr15CoMoV Carbon C 1,05%: Zvyšuje retenci hrany, tvrdost a pevnost v tahu. Zlepšuje také odolnost oceli proti opotřebení, otěru a korozi. Chrom Cr 15,50%: Chrom Zvyšuje tvrdost, pevnost v tahu a houževnatost čepele tvorbou karbidu chromu. Typ nože: tradiční japonský Délka čepele: 210 mm Celková délka: 350 mm Materiál čepele: Damašková ocel, 67 vrstev Značka materiálu čepele: Ocel 10Cr15CoMoV Tvrdost: 60 HRc Typ ostří: rovnoměrný Forma ostření: symetrická, úhel 15° na stranu Materiál rukojeti: Epoxidová pryskyřice Údržba Nikdy nemyjte v myčce na nádobí. Po použití nůž ručně umyjte a ihned osušte, případně i potřete olejem. Jinak by částečky na ostří nože mohly začít korodovat a zanechat na noži nevzhledné skvrny. Nepoužívejte kuchařský nůž z damaškové oceli ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. Ostří nože je rovnoměrné, ostření se tedy provádí symetricky, s úhlem 15° na stranu. Prodej sbírky.

Nabídka č. 7058868580 Vystaveno 14.04. 01:04 Zobrazení: 61