DOLEŽÁLEK: MIKROBIOLOGIE MLÉKAŘSKÉHO A TUKAŘSKÉHO PRŮMYSLU, SNTL 1962
JIŘÍ DOLEŽÁLEK: MIKROBIOLOGIE MLÉKAŘSKÉHO A TUKAŘSKÉHO PRŮMYSLU
Formát 18 × 24 cm, 548 stran, 66 obrázků, 65 tabulek, pevná šitá vazba.
1. vydání, 1962.
Vydalo SNTL Praha.
Příručka, bez níž se neobejde žádný mlékař.
Z obsahu:
Mikrobiální enzymy
Biochemické změny základních součástí mléka
Mikrobiologie mléka
Mikrobiologie neslazeného kondenzovaného mléka
Mikrobiologie slazeného kondenzovaného mléka
Mikrobiologie sušeného mléka
Mikrobilologie zakysaných a zkvašených mlék
Mlékařské kultury
Mikrobilologie sýrů
Mikrobilologie kaseinu
Mikrobiologie tukařského průmyslu
Mikrobiologie kosmetiky
Určování bakterií a identifikační klíče
Mikrobiologická kontrola výrobků
Kontrola jakosti mlékařských kultur
Kniha ve velmi dobrém stavu. Blok kompletní, vazba drží.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Při zakoupení dvou a více položek Vám výši poštovného sdělím e-mailem, závisí na hmotnosti a velikosti zásilky.
O výši poštovného do zahraničí se laskavě informujte předem.
Platbu za zboží (cenu zboží + poštovné) poukažte na účet č. 2300243417/2010. Variabilní symbol = číslo aukce, do zprávy pro příjemce uveďte svůj nick.
PRODEJCE
Ing. Václav Šedivý – OSSIS, Klokotská 115, 390 01 Tábor
IČO: 45058113, e-mail: sedivy@ossis.cz, http://ossis.cz