Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.
DOLEŽÁLEK: MIKROBIOLOGIE MLÉKAŘSKÉHO A TUKAŘSKÉHO PRŮMYSLU, SNTL 1962 - Knihy
DOLEŽÁLEK: MIKROBIOLOGIE MLÉKAŘSKÉHO A TUKAŘSKÉHO PRŮMYSLU, SNTL 1962 - Knihy
1 z 1
Použité

DOLEŽÁLEK: MIKROBIOLOGIE MLÉKAŘSKÉHO A TUKAŘSKÉHO PRŮMYSLU, SNTL 1962

Skončeno
Žádný příhoz
2 900 Kč
Ukončeno v úterý 23. 4. 2024, 19:41:00
Nikdo nezakoupil
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
Zásilkovna na výdejní místo Od 102 Kč
Zásilkovna s dobírkou Od 155 Kč
Zásilkovna s dobírkou SK Od 169 Kč
Osobní převzetí
Tábor
Doba dodání 4-6 dní
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
DOLEŽÁLEK: MIKROBIOLOGIE MLÉKAŘSKÉHO A TUKAŘSKÉHO PRŮMYSLU, SNTL 1962
Popis předmětu
Informace od prodejce
Stav zboží
delší doba používání, funkční produkt
Rok vydání
Další informace
Další informace
Počet stran
Opotřebení

JIŘÍ DOLEŽÁLEK: MIKROBIOLOGIE MLÉKAŘSKÉHO A TUKAŘSKÉHO PRŮMYSLU

Formát 18 × 24 cm, 548 stran, 66 obrázků, 65 tabulek, pevná šitá vazba.

1. vydání, 1962.

Vydalo SNTL Praha.

Příručka, bez níž se neobejde žádný mlékař.


Z obsahu:

Mikrobiální enzymy

Biochemické změny základních součástí mléka

Mikrobiologie mléka

Mikrobiologie neslazeného kondenzovaného mléka

Mikrobiologie slazeného kondenzovaného mléka

Mikrobiologie sušeného mléka

Mikrobilologie zakysaných a zkvašených mlék

Mlékařské kultury

Mikrobilologie sýrů

Mikrobilologie kaseinu

Mikrobiologie tukařského průmyslu

Mikrobiologie kosmetiky

Určování bakterií a identifikační klíče

Mikrobiologická kontrola výrobků

Kontrola jakosti mlékařských kultur


Kniha ve velmi dobrém stavu. Blok kompletní, vazba drží.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Při zakoupení dvou a více položek Vám výši poštovného sdělím e-mailem, závisí na hmotnosti a velikosti zásilky.

O výši poštovného do zahraničí se laskavě informujte předem.

Platbu za zboží (cenu zboží + poštovné) poukažte na účet č. 2300243417/2010. Variabilní symbol = číslo aukce, do zprávy pro příjemce uveďte svůj nick.



PRODEJCE

Ing. Václav Šedivý – OSSIS, Klokotská 115, 390 01 Tábor

IČO: 45058113, e-mail: sedivy@ossis.cz, http://ossis.cz

JIŘÍ DOLEŽÁLEK: MIKROBIOLOGIE MLÉKAŘSKÉHO A TUKAŘSKÉHO PRŮMYSLU Formát 18 × 24 cm, 548 stran, 66 obrázků, 65 tabulek, pevná šitá vazba. 1. vydání, 1962. Vydalo SNTL Praha. Příručka, bez níž se neobejde žádný mlékař. Z obsahu: Mikrobiální enzymy Biochemické změny základních součástí mléka Mikrobiologie mléka Mikrobiologie neslazeného kondenzovaného mléka Mikrobiologie slazeného kondenzovaného mléka Mikrobiologie sušeného mléka Mikrobilologie zakysaných a zkvašených mlék Mlékařské kultury Mikrobilologie sýrů Mikrobilologie kaseinu Mikrobiologie tukařského průmyslu Mikrobiologie kosmetiky Určování bakterií a identifikační klíče Mikrobiologická kontrola výrobků Kontrola jakosti mlékařských kultur Kniha ve velmi dobrém stavu. Blok kompletní, vazba drží. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Při zakoupení dvou a více položek Vám výši poštovného sdělím e-mailem, závisí na hmotnosti a velikosti zásilky. O výši poštovného do zahraničí se laskavě informujte předem. Platbu za zboží (cenu zboží + poštovné) poukažte na účet č. 2300243417/2010. Variabilní symbol = číslo aukce, do zprávy pro příjemce uveďte svůj nick. PRODEJCE Ing. Václav Šedivý – OSSIS, Klokotská 115, 390 01 Tábor IČO: 45058113, e-mail: sedivy@ossis.cz, http://ossis.cz

Nabídka č. 7060923709 Vystaveno 13.04. 19:04 Zobrazení: 9