JOSEF KUBELKA: ODBORNÁ PŘÍRUČKA PRO UZENÁŘE
JOSEF KUBELKA: ODBORNÁ PŘÍRUČKA PRO UZENÁŘE
Autor sepsal 106 podrobných receptur uzenářských výrobků vyráběných v naší republice ve 30. letech 20. století. Doplnil je 10 názornými ilustracemi.
Formát A5, 104 stran, pevná šitá vazba.
ISBN 978-80-86659-61-9, 2. vydání, 2020.
Odborná příručka pro uzenáře Josefa Kubelky vyšla poprvé v Praze v roce 1935. Originální práce sepsaná praktikem podrobně popisuje výrobu tehdejšího běžného uzenářského sortimentu v celém rozsahu od vařené výroby přes párky, klobásy, paštiky a speciality až po trvanlivé salámy. Obsáhle se věnuje výrobě mozaikových salámů, které za první republiky bývaly ozdobou výkladních skříní zručných uzenářů, avšak většina autorů odborných uzenářských knih je pro značnou výrobní náročnost opomíjela.
Vydalo Nakladatelství OSSIS Tábor.
masné výrobky - jaternice - jelítka - tlačenky - salám - klobása - šunka - paštika - uzeniny
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Při zakoupení dvou a více položek Vám výši poštovného sdělím e-mailem, závisí na hmotnosti a velikosti zásilky.
Platbu za zboží (cenu zboží + poštovné) poukažte na účet č. 2300243417/2010. Variabilní symbol = číslo aukce, do zprávy pro příjemce uveďte svůj nick.
PRODEJCE
Ing. Václav Šedivý – OSSIS, Klokotská 115, 390 01 Tábor
IČO: 45058113, e-mail: sedivy@ossis.cz, http://ossis.cz