Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Konzervace ovoce a zeleniny - Jaroslav Balaštík  (a20) - Knihy
Konzervace ovoce a zeleniny - Jaroslav Balaštík  (a20) - Knihy
Konzervace ovoce a zeleniny - Jaroslav Balaštík  (a20) - Knihy
Konzervace ovoce a zeleniny - Jaroslav Balaštík  (a20) - Knihy
Konzervace ovoce a zeleniny - Jaroslav Balaštík  (a20) - Knihy
Konzervace ovoce a zeleniny - Jaroslav Balaštík  (a20) - Knihy
Konzervace ovoce a zeleniny - Jaroslav Balaštík  (a20) - Knihy
Konzervace ovoce a zeleniny - Jaroslav Balaštík  (a20) - Knihy
Konzervace ovoce a zeleniny - Jaroslav Balaštík  (a20) - Knihy
1 z 8
Použité

Konzervace ovoce a zeleniny - Jaroslav Balaštík (a20)

Aukce
Žádný příhoz
75 Kč
Končí ve čtvrtek 9. 5. 20:15
Kolik přihodit?
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
Doporučená zásilka 80 Kč
Balík Do ruky 100 Kč
Balík Na poštu 100 Kč
Přeprava s dobírkou 175 Kč
Mezinárodní přeprava 250 Kč
Osobní převzetí
Teplice
Doba dodání 1-2 dny
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
Konzervace ovoce a zeleniny - Jaroslav Balaštík (a20)
Popis předmětu
Informace od prodejce
Stav zboží
delší doba používání, funkční produkt
Rok vydání
Počet stran


--

obálka opotřebena , sežloutlejší stářím , dobrý stav

--

Soubor praktických a teoretických poznatků ze současného konzervárenství je určen především středně technickým pracovníkům. Pojednává o konzervárenských surovinách, látkovém složení potravin, konzervárenské mikrobiologii a enzymologii, o způsobech konzervace potravin a balení výrobků. Hlavní část knihy vyplňuje popis základních technologických operací a postup při výrobě hlavních konzervárenských produktů.

-- obálka opotřebena , sežloutlejší stářím , dobrý stav -- Soubor praktických a teoretických poznatků ze současného konzervárenství je určen především středně technickým pracovníkům. Pojednává o konzervárenských surovinách, látkovém složení potravin, konzervárenské mikrobiologii a enzymologii, o způsobech konzervace potravin a balení výrobků. Hlavní část knihy vyplňuje popis základních technologických operací a postup při výrobě hlavních konzervárenských produktů.

Nabídka č. 7059260789 Vystaveno 29.04. 20:04 Zobrazení: 20