Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.
Kuchyňský nůž kiritsuke čepel san mai rukojeť dřevo 16 cm (Japonsko) - Vybavení do kuchyně
Kuchyňský nůž kiritsuke čepel san mai rukojeť dřevo 16 cm (Japonsko) - Vybavení do kuchyně
Kuchyňský nůž kiritsuke čepel san mai rukojeť dřevo 16 cm (Japonsko) - Vybavení do kuchyně
Kuchyňský nůž kiritsuke čepel san mai rukojeť dřevo 16 cm (Japonsko) - Vybavení do kuchyně
Kuchyňský nůž kiritsuke čepel san mai rukojeť dřevo 16 cm (Japonsko) - Vybavení do kuchyně
Kuchyňský nůž kiritsuke čepel san mai rukojeť dřevo 16 cm (Japonsko) - Vybavení do kuchyně
Kuchyňský nůž kiritsuke čepel san mai rukojeť dřevo 16 cm (Japonsko) - Vybavení do kuchyně
Kuchyňský nůž kiritsuke čepel san mai rukojeť dřevo 16 cm (Japonsko) - Vybavení do kuchyně
1 z 7
Použité

Kuchyňský nůž kiritsuke čepel san mai rukojeť dřevo 16 cm (Japonsko)

Skončeno
5 přihazovalo
691 Kč
Ukončeno v pátek 29. 3. 2024, 20:10:00
Vyhráno uživatelem z...5
Bezpečné přihazování s Aukro Ochranou kupujících
Nakupujete od ověřeného prodejce
Doprava a platba
AKCE
Balíkovna na adresu v květnu již od 40 Kč!
Více informací.
Balíkovna Od 59 Kč
Zásilkovna na výdejní místo Od 77 Kč
Zaslat.cz kurýr na adresu 115 Kč
Osobní převzetí
Brno
Doba dodání 2-3 dny
Kartou online
Bankovním převodem
Podrobnosti
Kuchyňský nůž kiritsuke čepel san mai rukojeť dřevo 16 cm (Japonsko)
Popis předmětu
Stav zboží
delší doba používání, funkční produkt
Materiál čepele
Typ nože
Materiál rukojeti

Nabízím používaný kuchyňský japonský nůž typu kiritsuke (výroba Japonsko, přímý dovoz). Délka ostří cca 16 cm, celková délka cca 28 cm, hmotnost 91 g (tzn. lehčí nůž). Ostří sendvičového typu, tzv. "san mai", tvořené třemi vrstvami oceli - prostřední vrstva z tvrdší oceli typu VG10 (přesný druh neznám), kterou lze nabrousit do velmi vysoké ostrosti a je jen málo náchylná k rezavění (ne tak moc jako uhlíková) a vrstvy po obou stranách jsou z nerez oceli, která chrání centrální vrstvu před korozí a zlomením. Rukojeť z tvrdého tmavého dřeva. Nůž je mírně náročnější na údržbu, není vhodný do myčky, je dobré ho po použití otřít a uchovávat v suchu (i kvůli dřevěné rukojeti). Výbrus čepele je do dovnitř prohnutého písmene V ("dutý" či "hollow ground"), ostří je tedy ještě před vrcholem tenší než u většiny běžně používaných nožů a dobře nabroušený je extrémně ostrý. Nůž je nově ručně nabroušený za použití brusných kamenů. Stav viz foto, na čepeli povrchové škrábanečky.

Aukce od 1 Kč.

Zaslání nebo osobní převzetí v Brně - Řečkovicích.

(Výhledově budu nabízet více kuchyňských nožů Zwilling/Henckels a nožů z Japonska - zejména typ santoku, můžete si přidat můj profil mezi oblíbené prodejce.)

Nabízím používaný kuchyňský japonský nůž typu kiritsuke (výroba Japonsko, přímý dovoz). Délka ostří cca 16 cm, celková délka cca 28 cm, hmotnost 91 g (tzn. lehčí nůž). Ostří sendvičového typu, tzv. "san mai", tvořené třemi vrstvami oceli - prostřední vrstva z tvrdší oceli typu VG10 (přesný druh neznám), kterou lze nabrousit do velmi vysoké ostrosti a je jen málo náchylná k rezavění (ne tak moc jako uhlíková) a vrstvy po obou stranách jsou z nerez oceli, která chrání centrální vrstvu před korozí a zlomením. Rukojeť z tvrdého tmavého dřeva. Nůž je mírně náročnější na údržbu, není vhodný do myčky, je dobré ho po použití otřít a uchovávat v suchu (i kvůli dřevěné rukojeti). Výbrus čepele je do dovnitř prohnutého písmene V ("dutý" či "hollow ground"), ostří je tedy ještě před vrcholem tenší než u většiny běžně používaných nožů a dobře nabroušený je extrémně ostrý. Nůž je nově ručně nabroušený za použití brusných kamenů. Stav viz foto, na čepeli povrchové škrábanečky. Aukce od 1 Kč. Zaslání nebo osobní převzetí v Brně - Řečkovicích. (Výhledově budu nabízet více kuchyňských nožů Zwilling/Henckels a nožů z Japonska - zejména typ santoku, můžete si přidat můj profil mezi oblíbené prodejce.)

Nabídka č. 7059214024 Vystaveno 19.03. 20:03 Zobrazení: 195