Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Ladislav Steinhauser a kol. - HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA - Knihy
Ladislav Steinhauser a kol. - HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA - Knihy
1 z 1
Nové

Ladislav Steinhauser a kol. - HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA

Aukce
Žádný příhoz
849 Kč
Končí v neděli 5. 5. 20:22
Kolik přihodit?

nebo
Bezpečné přihazování s Aukro Ochranou kupujících
Nakupujete od ověřeného prodejce
Doprava a platba
AKCE
Balíkovna na adresu v květnu již od 40 Kč!
Více informací.
Balíkovna Od 63 Kč
Doporučená zásilka 110 Kč
Osobní převzetí
Praha
Doba dodání 7-10 dní
Kartou online
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
Ladislav Steinhauser a kol. - HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA
Popis předmětu
Stav
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu
Další informace
Opotřebení
Počet stran
Rok vydání

Kniha řeznicko-uzenářského řemesla, zpracovaná kolektivem 22 autorů pod vedením Doc. MVDr. Ladislava Steinhausera, CSc.


Formát A5, pevná šitá vazba, 664 stran, množství obrázků a tabulek.

1. vydání, LAST Brno 1995, ISBN 80-900260-4-4.


Kniha je rozdělena do 3 částí:


A) OBECNÁ HYGIENA MASA

- složení a vlastnosti masa;

- zdravotní aspekty konzumace masa;

- veterinární a hygienický dozor;

- hygienické požadavky na potravinářské závody;

- mikrobiologie masa;

- hygiena a sanitace provozů.


B) HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA

- produkce jatečných zvířat;

- nákup jatečných zvířat;

- předporážkové ošetření zvířat;

- jatečné opracování prasat, skotu, ovcí, telat a koní;

- prohlídka jatečných zvířat a masa;

- vedlejší jatečné produkty;

- bourání masa;

- zrací procesy v mase;

- skladování a konzervace syrového masa;

- balení a expedice masa;

- posuzování kvality masa.


C) HYGIENA A TECHNOLOGIE MASNÝCH VÝROBKŮ

- suroviny a materiál pro masnou výrobu;

- přísady;

- obaly;

- solení masa;

- technologie výroby jednotlivých skupin masných výrobků:

-- uzeniny;

-- vařené masné výrobky;

-- pečené masné výrobky;

-- trvanlivé masné výrobky;

-- ostatní masné výrobky;

- výroba konzerv;

- těžení živočišných tuků;

- masné polotovary;

- balené masné výrobky;

- prodej masa a masných výrobků;

- posuzování jakosti masných výrobků.



Kniha řeznicko-uzenářského řemesla, zpracovaná kolektivem 22 autorů pod vedením Doc. MVDr. Ladislava Steinhausera, CSc. Formát A5, pevná šitá vazba, 664 stran, množství obrázků a tabulek. 1. vydání, LAST Brno 1995, ISBN 80-900260-4-4. Kniha je rozdělena do 3 částí: A) OBECNÁ HYGIENA MASA - složení a vlastnosti masa; - zdravotní aspekty konzumace masa; - veterinární a hygienický dozor; - hygienické požadavky na potravinářské závody; - mikrobiologie masa; - hygiena a sanitace provozů. B) HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA - produkce jatečných zvířat; - nákup jatečných zvířat; - předporážkové ošetření zvířat; - jatečné opracování prasat, skotu, ovcí, telat a koní; - prohlídka jatečných zvířat a masa; - vedlejší jatečné produkty; - bourání masa; - zrací procesy v mase; - skladování a konzervace syrového masa; - balení a expedice masa; - posuzování kvality masa. C) HYGIENA A TECHNOLOGIE MASNÝCH VÝROBKŮ - suroviny a materiál pro masnou výrobu; - přísady; - obaly; - solení masa; - technologie výroby jednotlivých skupin masných výrobků: -- uzeniny; -- vařené masné výrobky; -- pečené masné výrobky; -- trvanlivé masné výrobky; -- ostatní masné výrobky; - výroba konzerv; - těžení živočišných tuků; - masné polotovary; - balené masné výrobky; - prodej masa a masných výrobků; - posuzování jakosti masných výrobků.

Nabídka č. 7055943712 Vystaveno 28.04. 20:04 Zobrazení: 9