Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.
LADISLAV STEINHAUSER A KOL.: HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA - Knihy
LADISLAV STEINHAUSER A KOL.: HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA - Knihy
LADISLAV STEINHAUSER A KOL.: HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA - Knihy
LADISLAV STEINHAUSER A KOL.: HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA - Knihy
LADISLAV STEINHAUSER A KOL.: HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA - Knihy
1 z 4
Nové

LADISLAV STEINHAUSER A KOL.: HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA

Skončeno
Cena
2 192 Kč
Ukončeno v pondělí 22. 4. 2024, 02:44:16
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
Zásilkovna na výdejní místo Od 102 Kč
Zásilkovna s dobírkou Od 155 Kč
Zásilkovna s dobírkou SK Od 169 Kč
Osobní převzetí
Tábor
Doba dodání 4-6 dní
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
LADISLAV STEINHAUSER A KOL.: HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA
Popis předmětu
Informace od prodejce
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu
Rok vydání
Stav
Další informace
Další informace
Počet stran
Opotřebení

LADISLAV STEINHAUSER A KOL.: HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA


Nová nečtená kniha. Má pouze mírně zažloutlé desky.


Dnes již nedostupná „bible“ řeznicko-uzenářského řemesla, zpracovaná kolektivem 22 autorů pod vedením Doc. MVDr. Ladislava Steinhausera, CSc.


Formát A5, pevná šitá vazba, 664 stran, množství obrázků a tabulek.

1. vydání, LAST Brno 1995, ISBN 80-900260-4-4.


Kniha je rozdělena do 3 částí:


A) OBECNÁ HYGIENA MASA

- složení a vlastnosti masa;

- zdravotní aspekty konzumace masa;

- veterinární a hygienický dozor;

- hygienické požadavky na potravinářské závody;

- mikrobiologie masa;

- hygiena a sanitace provozů.


B) HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA

- produkce jatečných zvířat;

- nákup jatečných zvířat;

- předporážkové ošetření zvířat;

- jatečné opracování prasat, skotu, ovcí, telat a koní;

- prohlídka jatečných zvířat a masa;

- vedlejší jatečné produkty;

- bourání masa;

- zrací procesy v mase;

- skladování a konzervace syrového masa;

- balení a expedice masa;

- posuzování kvality masa.


C) HYGIENA A TECHNOLOGIE MASNÝCH VÝROBKŮ

- suroviny a materiál pro masnou výrobu;

- přísady;

- obaly;

- solení masa;

- technologie výroby jednotlivých skupin masných výrobků:

-- uzeniny;

-- vařené masné výrobky;

-- pečené masné výrobky;

-- trvanlivé masné výrobky;

-- ostatní masné výrobky;

- výroba konzerv;

- těžení živočišných tuků;

- masné polotovary;

- balené masné výrobky;

- prodej masa a masných výrobků;

- posuzování jakosti masných výrobků.


masný průmysl * maso * uzeniny * řezník * uzenář * zabijačka * salám * párky * klobásy * šunka ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Při zakoupení dvou a více položek Vám výši poštovného sdělím e-mailem, závisí na hmotnosti a velikosti zásilky.

Platbu za zboží (cenu zboží + poštovné) poukažte na účet č. 2300243417/2010. Variabilní symbol = číslo aukce, do zprávy pro příjemce uveďte svůj nick.


PRODEJCE

Ing. Václav Šedivý – OSSIS, Klokotská 115, 390 01 Tábor

IČO: 45058113, e-mail: sedivy@ossis.cz, http://ossis.cz

LADISLAV STEINHAUSER A KOL.: HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA Nová nečtená kniha. Má pouze mírně zažloutlé desky. Dnes již nedostupná „bible“ řeznicko-uzenářského řemesla, zpracovaná kolektivem 22 autorů pod vedením Doc. MVDr. Ladislava Steinhausera, CSc. Formát A5, pevná šitá vazba, 664 stran, množství obrázků a tabulek. 1. vydání, LAST Brno 1995, ISBN 80-900260-4-4. Kniha je rozdělena do 3 částí: A) OBECNÁ HYGIENA MASA - složení a vlastnosti masa; - zdravotní aspekty konzumace masa; - veterinární a hygienický dozor; - hygienické požadavky na potravinářské závody; - mikrobiologie masa; - hygiena a sanitace provozů. B) HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA - produkce jatečných zvířat; - nákup jatečných zvířat; - předporážkové ošetření zvířat; - jatečné opracování prasat, skotu, ovcí, telat a koní; - prohlídka jatečných zvířat a masa; - vedlejší jatečné produkty; - bourání masa; - zrací procesy v mase; - skladování a konzervace syrového masa; - balení a expedice masa; - posuzování kvality masa. C) HYGIENA A TECHNOLOGIE MASNÝCH VÝROBKŮ - suroviny a materiál pro masnou výrobu; - přísady; - obaly; - solení masa; - technologie výroby jednotlivých skupin masných výrobků: -- uzeniny; -- vařené masné výrobky; -- pečené masné výrobky; -- trvanlivé masné výrobky; -- ostatní masné výrobky; - výroba konzerv; - těžení živočišných tuků; - masné polotovary; - balené masné výrobky; - prodej masa a masných výrobků; - posuzování jakosti masných výrobků. masný průmysl * maso * uzeniny * řezník * uzenář * zabijačka * salám * párky * klobásy * šunka ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Při zakoupení dvou a více položek Vám výši poštovného sdělím e-mailem, závisí na hmotnosti a velikosti zásilky. Platbu za zboží (cenu zboží + poštovné) poukažte na účet č. 2300243417/2010. Variabilní symbol = číslo aukce, do zprávy pro příjemce uveďte svůj nick. PRODEJCE Ing. Václav Šedivý – OSSIS, Klokotská 115, 390 01 Tábor IČO: 45058113, e-mail: sedivy@ossis.cz, http://ossis.cz

Nabídka č. 7059428698 Vystaveno 23.03. 02:03 Zobrazení: 18