Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.
Luxusní Gyuto damaškový nůž světlý bůvolí roh + ebenové dřevo 9" - Vybavení do kuchyně
Luxusní Gyuto damaškový nůž světlý bůvolí roh + ebenové dřevo 9" - Vybavení do kuchyně
Luxusní Gyuto damaškový nůž světlý bůvolí roh + ebenové dřevo 9" - Vybavení do kuchyně
Luxusní Gyuto damaškový nůž světlý bůvolí roh + ebenové dřevo 9" - Vybavení do kuchyně
Luxusní Gyuto damaškový nůž světlý bůvolí roh + ebenové dřevo 9" - Vybavení do kuchyně
Luxusní Gyuto damaškový nůž světlý bůvolí roh + ebenové dřevo 9" - Vybavení do kuchyně
Luxusní Gyuto damaškový nůž světlý bůvolí roh + ebenové dřevo 9" - Vybavení do kuchyně
Luxusní Gyuto damaškový nůž světlý bůvolí roh + ebenové dřevo 9" - Vybavení do kuchyně
Luxusní Gyuto damaškový nůž světlý bůvolí roh + ebenové dřevo 9" - Vybavení do kuchyně
1 z 8
Nové

Luxusní Gyuto damaškový nůž světlý bůvolí roh + ebenové dřevo 9"

Skončeno
13 přihazovalo
1 148 Kč
Ukončeno v pátek 19. 4. 2024, 19:59:58
Vyhráno uživatelem k...1
Bezpečné přihazování s Aukro Ochranou kupujících
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
Zásilkovna na výdejní místo Od 122 Kč
Balíkovna 124 Kč
Zásilkovna s dobírkou Od 140 Kč
Zásilkovna s dobírkou SK Od 140 Kč
Kartou online
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
Luxusní Gyuto damaškový nůž světlý bůvolí roh + ebenové dřevo 9"
Popis předmětu
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu
Typ nože

Gyuto damaškový nůž 9"

Vydejte se na cestu chuťových objevů s naším luxusním Gyuto damaškovým nožem. Elegantní rukojeť z bůvolího rohu a ebenového dřeva spolu s damaškovou ocelí poskytuje nejenom výkonný nástroj, ale i umělecké dílo ve vaší kuchyni.


Specifikace:


Délka čepele: 23 cm

Délka rukojeti: 14 cm

Tloušťka čepele: 2 mm

Materiál čepele: 10Cr15CoMoV

Materiál rukojeti: světlý bůvolí roh + ebenové dřevo

Tvrdost: 60HRC +-2


Gyuto je japonská verze klasického evropského šefkuchařského nože. Nože Gyuto byly původně navrženy pro krájení větších kusů hovězího masa, odtud také pochází jejich název – doslova znamená „kravský meč“. Je to skutečný víceúčelový nůž, který dokáže vykonávat širokou škálu úkolů. Lze jej použít s řadou různých technik řezání a je vhodný pro krájení velké většiny masa, ryb, zeleniny a ovoce.Špičatá špička čepele Gyuto slouží pro přesné řezy nebo práci ve stísněných prostorách. Relativně plochá patní část čepele je vynikající pro sekání (technika, kdy se jídlo krájí, seká kolébáním ostří nože od špičky k patě během řezání). Je také dostatečně vysoký, aby poskytoval dobrý povrchový kontakt s klouby při „sekání poklepáním“ středem nebo špičkou čepele.Čepel japonského gyuta je typicky tenčí a lehčí než čepel západního „kuchařského nože“. Bod rovnováhy gyuta má tendenci být o něco více vpředu ke špičce. Díky kombinaci těchto vlastností je Gyuto extrémně agilní a přesný při používání.

ČEPEL

10Cr15CoMov má průměrnou tvrdost 59 až 62 HRc. Od kuchyňského nože vyrobeného z 10Cr15CoMoV můžete očekávat vynikající vlastnosti. Očekávat něco jiného by nebylo dobré, protože 10Cr15CoMoV je jako ekvivalent VG-10 za mnohem dostupnější cenu. Nože z oceli 10Cr15CoMoV budou efektivně řezat po dlouhou dobu. Ostření nožů z 10CR15CoMoV je třeba cca dvakrát ročně, záleží ale na četnosti použití. Nožová ocel 10Cr15CoMoV neuvěřitelně dobře odolává korozi. Jeho schopnost odrazit rezivění je jedním z hlavních důvodů jeho popularity. Tato ocel má ve svém složení více než dostatek chromu, aby byla klasifikována jako nerezová ocel. Nerezaví ani neoxiduje, jak by potenciálně mohla uhlíková ocel. Má také dostatek manganu ke snížení jeho křehkosti. Po temperování se ocel 10Cr15CoMoV stává houževnatější. Temperování je proces tepelného zpracování, který zmírňuje vnitřní pnutí a minimalizuje nadměrnou křehkost. Je dostatečně tvrdý a stejně odolný vůči nárazům. Všechny čepele jsou ručně broušeny.

Jak se starat o naše nože

Nikdy nůž nedávejte do myčky!!!

Nesekejte tvrdé předměty (kosti, zmrzlé potraviny atd.)

Pozor před nárazy (napři.: pád na dlažbu).

Není vhodný na otevíraní konzerv, piva a jiného páčení.

Gyuto damaškový nůž 9" Vydejte se na cestu chuťových objevů s naším luxusním Gyuto damaškovým nožem. Elegantní rukojeť z bůvolího rohu a ebenového dřeva spolu s damaškovou ocelí poskytuje nejenom výkonný nástroj, ale i umělecké dílo ve vaší kuchyni. Specifikace: Délka čepele: 23 cm Délka rukojeti: 14 cm Tloušťka čepele: 2 mm Materiál čepele: 10Cr15CoMoV Materiál rukojeti: světlý bůvolí roh + ebenové dřevo Tvrdost: 60HRC +-2 Gyuto je japonská verze klasického evropského šefkuchařského nože. Nože Gyuto byly původně navrženy pro krájení větších kusů hovězího masa, odtud také pochází jejich název – doslova znamená „kravský meč“. Je to skutečný víceúčelový nůž, který dokáže vykonávat širokou škálu úkolů. Lze jej použít s řadou různých technik řezání a je vhodný pro krájení velké většiny masa, ryb, zeleniny a ovoce.Špičatá špička čepele Gyuto slouží pro přesné řezy nebo práci ve stísněných prostorách. Relativně plochá patní část čepele je vynikající pro sekání (technika, kdy se jídlo krájí, seká kolébáním ostří nože od špičky k patě během řezání). Je také dostatečně vysoký, aby poskytoval dobrý povrchový kontakt s klouby při „sekání poklepáním“ středem nebo špičkou čepele.Čepel japonského gyuta je typicky tenčí a lehčí než čepel západního „kuchařského nože“. Bod rovnováhy gyuta má tendenci být o něco více vpředu ke špičce. Díky kombinaci těchto vlastností je Gyuto extrémně agilní a přesný při používání. ČEPEL 10Cr15CoMov má průměrnou tvrdost 59 až 62 HRc. Od kuchyňského nože vyrobeného z 10Cr15CoMoV můžete očekávat vynikající vlastnosti. Očekávat něco jiného by nebylo dobré, protože 10Cr15CoMoV je jako ekvivalent VG-10 za mnohem dostupnější cenu. Nože z oceli 10Cr15CoMoV budou efektivně řezat po dlouhou dobu. Ostření nožů z 10CR15CoMoV je třeba cca dvakrát ročně, záleží ale na četnosti použití. Nožová ocel 10Cr15CoMoV neuvěřitelně dobře odolává korozi. Jeho schopnost odrazit rezivění je jedním z hlavních důvodů jeho popularity. Tato ocel má ve svém složení více než dostatek chromu, aby byla klasifikována jako nerezová ocel. Nerezaví ani neoxiduje, jak by potenciálně mohla uhlíková ocel. Má také dostatek manganu ke snížení jeho křehkosti. Po temperování se ocel 10Cr15CoMoV stává houževnatější. Temperování je proces tepelného zpracování, který zmírňuje vnitřní pnutí a minimalizuje nadměrnou křehkost. Je dostatečně tvrdý a stejně odolný vůči nárazům. Všechny čepele jsou ručně broušeny. Jak se starat o naše nože Nikdy nůž nedávejte do myčky!!! Nesekejte tvrdé předměty (kosti, zmrzlé potraviny atd.) Pozor před nárazy (napři.: pád na dlažbu). Není vhodný na otevíraní konzerv, piva a jiného páčení.

Nabídka č. 7060992642 Vystaveno 14.04. 20:04 Zobrazení: 154