Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.
Palisandr hammered šefkuchařský damaškový nůž 8" - Vybavení do kuchyně
Palisandr hammered šefkuchařský damaškový nůž 8" - Vybavení do kuchyně
Palisandr hammered šefkuchařský damaškový nůž 8" - Vybavení do kuchyně
Palisandr hammered šefkuchařský damaškový nůž 8" - Vybavení do kuchyně
Palisandr hammered šefkuchařský damaškový nůž 8" - Vybavení do kuchyně
Palisandr hammered šefkuchařský damaškový nůž 8" - Vybavení do kuchyně
Palisandr hammered šefkuchařský damaškový nůž 8" - Vybavení do kuchyně
Palisandr hammered šefkuchařský damaškový nůž 8" - Vybavení do kuchyně
Palisandr hammered šefkuchařský damaškový nůž 8" - Vybavení do kuchyně
1 z 8
Nové

Palisandr hammered šefkuchařský damaškový nůž 8"

Skončeno
9 přihazovalo
1 150 Kč
Ukončeno v úterý 2. 4. 2024, 19:43:50
Vyhráno uživatelem j...3
Bezpečné přihazování s Aukro Ochranou kupujících
Nakupujete od ověřeného prodejce
14 dní na vrácení zboží
Doprava a platba
AKCE
Balíkovna na adresu v dubnu již od 40 Kč!
Více informací.
Balíkovna Od 120 Kč
Zásilkovna na výdejní místo Od 122 Kč
Zásilkovna s dobírkou Od 140 Kč
Zásilkovna s dobírkou SK Od 140 Kč
Kartou online
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
Palisandr hammered šefkuchařský damaškový nůž 8"
Popis předmětu
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu
Typ nože

Palisandr hammered šefkuchařský damaškový nůž 8"

Palisandr hammered šefkuchařský damaškový nůž 8", kvalitní šéfkuchařský nůž z damaškové oceli s prémiovou tvarovanou střenkou z palisandru. 

Šefkuchařský nůž je jeden z nejzákladnějších nástrojů v kuchyni. Můžete ho použít k mnoha různým účelům. Ideální použití je na krájení masa. Díky ostré, dlouhé čepeli snadno proniká nejen do masa. 

Použití:

Porcování masa

Krájení zeleniny

Krájení ovoce

Loupání ovoce a zeleniny

Sekání bylinek

Palisandr

Stejně jako dub je palisandr cenově výhodný materiál na střenky nože. Odstín se liší od zlatohnědé po tmavě červenou, takže po vyleštění vypadá velice luxusně. Palisandr je velice odolný a díky tomu je vhodný pro nejnáročnější použití. Mnoho nožířů dává přednost indickému palisandru kvůli jeho bohatému zbarvení a odolnosti. 

ČEPEL

10Cr15CoMov má průměrnou tvrdost 59 až 62 HRc. Od kuchyňského nože vyrobeného z 10Cr15CoMoV můžete očekávat vynikající vlastnosti. Očekávat něco jiného by nebylo dobré, protože 10Cr15CoMoV je jako ekvivalent VG-10 za mnohem dostupnější cenu. Nože z oceli 10Cr15CoMoV budou efektivně řezat po dlouhou dobu. Ostření nožů z 10CR15CoMoV je třeba cca dvakrát ročně, záleží ale na četnosti použití. Nožová ocel 10Cr15CoMoV neuvěřitelně dobře odolává korozi. Jeho schopnost odrazit rezivění je jedním z hlavních důvodů jeho popularity. Tato ocel má ve svém složení více než dostatek chromu, aby byla klasifikována jako nerezová ocel. Nerezaví ani neoxiduje, jak by potenciálně mohla uhlíková ocel. Má také dostatek manganu ke snížení jeho křehkosti. Po temperování se ocel 10Cr15CoMoV stává houževnatější. Temperování je proces tepelného zpracování, který zmírňuje vnitřní pnutí a minimalizuje nadměrnou křehkost. Je dostatečně tvrdý a stejně odolný vůči nárazům. Všechny čepele jsou ručně broušeny.

Jak se starat o naše nože

Nikdy nůž nedávejte do myčky!!!

Nesekejte tvrdé předměty (kosti, zmrzlé potraviny atd.)

Pozor před nárazy (napři.: pád na dlažbu).

Není vhodný na otevíraní konzerv, piva a jiného páčení.

Palisandr hammered šefkuchařský damaškový nůž 8" Palisandr hammered šefkuchařský damaškový nůž 8", kvalitní šéfkuchařský nůž z damaškové oceli s prémiovou tvarovanou střenkou z palisandru. Šefkuchařský nůž je jeden z nejzákladnějších nástrojů v kuchyni. Můžete ho použít k mnoha různým účelům. Ideální použití je na krájení masa. Díky ostré, dlouhé čepeli snadno proniká nejen do masa. Použití: Porcování masa Krájení zeleniny Krájení ovoce Loupání ovoce a zeleniny Sekání bylinek Palisandr Stejně jako dub je palisandr cenově výhodný materiál na střenky nože. Odstín se liší od zlatohnědé po tmavě červenou, takže po vyleštění vypadá velice luxusně. Palisandr je velice odolný a díky tomu je vhodný pro nejnáročnější použití. Mnoho nožířů dává přednost indickému palisandru kvůli jeho bohatému zbarvení a odolnosti. ČEPEL 10Cr15CoMov má průměrnou tvrdost 59 až 62 HRc. Od kuchyňského nože vyrobeného z 10Cr15CoMoV můžete očekávat vynikající vlastnosti. Očekávat něco jiného by nebylo dobré, protože 10Cr15CoMoV je jako ekvivalent VG-10 za mnohem dostupnější cenu. Nože z oceli 10Cr15CoMoV budou efektivně řezat po dlouhou dobu. Ostření nožů z 10CR15CoMoV je třeba cca dvakrát ročně, záleží ale na četnosti použití. Nožová ocel 10Cr15CoMoV neuvěřitelně dobře odolává korozi. Jeho schopnost odrazit rezivění je jedním z hlavních důvodů jeho popularity. Tato ocel má ve svém složení více než dostatek chromu, aby byla klasifikována jako nerezová ocel. Nerezaví ani neoxiduje, jak by potenciálně mohla uhlíková ocel. Má také dostatek manganu ke snížení jeho křehkosti. Po temperování se ocel 10Cr15CoMoV stává houževnatější. Temperování je proces tepelného zpracování, který zmírňuje vnitřní pnutí a minimalizuje nadměrnou křehkost. Je dostatečně tvrdý a stejně odolný vůči nárazům. Všechny čepele jsou ručně broušeny. Jak se starat o naše nože Nikdy nůž nedávejte do myčky!!! Nesekejte tvrdé předměty (kosti, zmrzlé potraviny atd.) Pozor před nárazy (napři.: pád na dlažbu). Není vhodný na otevíraní konzerv, piva a jiného páčení.

Nabídka č. 7059707434 Vystaveno 26.03. 19:03 Zobrazení: 109