Rýžovary
Pro zobrazení nabídek ve vašem okolí potřebujeme mít přístup k poloze. Povolte prosím tuto funkci ve vašem zařízení.
Chcete si ulehčit práci při vaření nebo přípravě sushi? Právě pro vás jsme připravili nabídku rýžovarů, ve kterých můžete vařit všechny druhy rýže a Quinou. Prozradíme vám jejich výhody, funkce a objem. Dále se dozvíte, jak připravit rýži v tomto spotřebiči. Podívejte se na naši aktuální nabídku.
Jaké výhody mají rýžovary?
K hlavní výhodě těchto strojů patří jednoduché ovládání a hlavně během přípravy rýže se o rýžovar nemusíte starat, proto jsou oblíbené nejen pro přípravu sushi. Po uvaření rýže nebo Quinoi ponechá v potravinách všechny důležité minerály a vitamíny. Dále se nemusíte bát, že by se rýže uchytila na hrnci. Po vaření může rýžovar uchovat rýži několik hodin teplou.
Funkce a objem rýžovarů
K dalším oblíbeným funkcím rýžovarů patří časovač, ochrana proti přehřátí, vypnutí přístroje po dovaření a možnost volby přípravy jídla, kde můžete zvolit různé styly vaření pro odlišné druhy pokrmů. Samotné rýžovary naleznete v různých velikostech, rýžovary s objemem do jednoho litru jsou ideální pro rodiny do třech osob, rýžovary s objemem 1–2 litry jsou vhodnou volbou pro čtyřčlenné rodiny a 2 a více litrové rýžovary využijí zejména vícečlenné rodiny nebo pokud budete připravovat rýži na více dní.
Jak se připravuje rýže v rýžovaru?
Jak jste se již dočetli, příprava v rýžovaru je velice snadná. Předtím, než nasypete rýži do rýžovaru, důkladně ji propláchněte vodou, což zbaví rýži nečistot. Následně přidejte sůl a vhodné koření do rýžovaru s rýží a nalijte správný poměr vody. Poté již stačí zavřít rýžovar a zvolit správný program vaření. Po uvaření bude rýže skvěle vonět a chutnat.