Tibetská houba - zázrak předávaný z generace na generaci
Účinky
- snižuje hladinu cholesterolu (chrání tak zdraví srdce) a reguluje krevní tlak
- podporuje dlouhověkost a působí proti stárnutí buněk
- působí proti stresu, podporuje imunitní systém
- je vhodná při nemocech ledvin, sleziny, žlučníku, slinivky či jater
- má pozitivní vliv na krevní tlak i na srdce
- působí pozitivně na trávící soustavu a působí proti překyselení organismu
- působí proti hnití potravy ve střevech a působí proti přemnožení kvasinek, bakterií a virů
- prospívá nervovému systému,
zvyšuje vitalitu, zdroj energie a působí proti únavě
- napravuje škody způsobené užíváním antibiotik v žaludku
- zdroj vitamínu B9 a B12
- harmonizuje hladinu cholesterolu
- podporuje zdraví mikrobiomu (stimuluje a podporuje imunitní systém), podporuje střevní rovnováhu
- působí jako přírodní antibiotikum, má silné protizánětlivé účinky
- podporuje detoxikaci organismu a spalování tuků, podporuje metabolismus a proces hubnutí
- podporuje cévní a srdeční činnosti
- podporuje čištění krve
- podporuje očistu ledvin a celého močového systému
Jak si připravit kefírový nápoj (probiotické mléko) z Tibetské houby?
2 - 3 lžičky tibetské houby zalijeme cca 500ml mléka (kravské, kozí... Ideálně v bio kvalitě) a necháme macerovat 24 hodin při pokojové teplotě (probíhají tam fermentační procesy, kdy z cukrů vznikají kyseliny a CO2). Následně promícháme dřevěnou vařečkou a scedíme (za pomoci promíchávání dřevěnou vařečkou) přes plastový cedník. Houbu, která tam zůstane, důkladně propláchneme a vrátíme do vymyté sklenice a opět zalijeme mlékem. Houba se po cca 17 dnech zdvojnásobí, pak lze množství dělit na polovinu a předávat dál.
Při přípravě kefíru nepoužívejte kovové předměty, houba může černat a ztrácí účinek!
Osobní předání možné v Lounech a okolí, případně mohu dovézt do Prahy, Nymburka či Poděbrad. Jinak zásilkovna.