Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.
Tibetská houba - zázrak předávaný z generace na generaci - Lékárna a zdraví
Tibetská houba - zázrak předávaný z generace na generaci - Lékárna a zdraví
1 z 1
Nové

Tibetská houba - zázrak předávaný z generace na generaci

Skončeno
15x zakoupeno
50 Kč
Ukončeno ve středu 11. 1. 2023, 16:48:58
Doprava a platba
Zásilkovna na výdejní místo Od 59 Kč
Osobní převzetí
Louny
Doba dodání 7-10 dní
Kartou online
Hotově při převzetí
Bankovním převodem
Podrobnosti
Tibetská houba - zázrak předávaný z generace na generaci
Popis předmětu
Informace od prodejce
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu

Účinky


- snižuje hladinu cholesterolu (chrání tak zdraví srdce) a reguluje krevní tlak

- podporuje dlouhověkost a působí proti stárnutí buněk

- působí proti stresu, podporuje imunitní systém

- je vhodná při nemocech ledvin, sleziny, žlučníku, slinivky či jater

- má pozitivní vliv na krevní tlak i na srdce

- působí pozitivně na trávící soustavu a působí proti překyselení organismu

- působí proti hnití potravy ve střevech a působí proti přemnožení kvasinek, bakterií a virů

- prospívá nervovému systému,

zvyšuje vitalitu, zdroj energie a působí proti únavě

- napravuje škody způsobené užíváním antibiotik v žaludku

- zdroj vitamínu B9 a B12

- harmonizuje hladinu cholesterolu

- podporuje zdraví mikrobiomu (stimuluje a podporuje imunitní systém), podporuje střevní rovnováhu

- působí jako přírodní antibiotikum, má silné protizánětlivé účinky

- podporuje detoxikaci organismu a spalování tuků, podporuje metabolismus a proces hubnutí

- podporuje cévní a srdeční činnosti

- podporuje čištění krve

- podporuje očistu ledvin a celého močového systému


Jak si připravit kefírový nápoj (probiotické mléko) z Tibetské houby? 


2 - 3 lžičky tibetské houby zalijeme cca 500ml mléka (kravské, kozí... Ideálně v bio kvalitě) a necháme macerovat 24 hodin při pokojové teplotě (probíhají tam fermentační procesy, kdy z cukrů vznikají kyseliny a CO2). Následně promícháme dřevěnou vařečkou a scedíme (za pomoci promíchávání dřevěnou vařečkou) přes plastový cedník. Houbu, která tam zůstane, důkladně propláchneme a vrátíme do vymyté sklenice a opět zalijeme mlékem. Houba se po cca 17 dnech zdvojnásobí, pak lze množství dělit na polovinu a předávat dál.


Při přípravě kefíru nepoužívejte kovové předměty, houba může černat a ztrácí účinek!


Osobní předání možné v Lounech a okolí, případně mohu dovézt do Prahy, Nymburka či Poděbrad. Jinak zásilkovna.

Účinky - snižuje hladinu cholesterolu (chrání tak zdraví srdce) a reguluje krevní tlak - podporuje dlouhověkost a působí proti stárnutí buněk - působí proti stresu, podporuje imunitní systém - je vhodná při nemocech ledvin, sleziny, žlučníku, slinivky či jater - má pozitivní vliv na krevní tlak i na srdce - působí pozitivně na trávící soustavu a působí proti překyselení organismu - působí proti hnití potravy ve střevech a působí proti přemnožení kvasinek, bakterií a virů - prospívá nervovému systému, zvyšuje vitalitu, zdroj energie a působí proti únavě - napravuje škody způsobené užíváním antibiotik v žaludku - zdroj vitamínu B9 a B12 - harmonizuje hladinu cholesterolu - podporuje zdraví mikrobiomu (stimuluje a podporuje imunitní systém), podporuje střevní rovnováhu - působí jako přírodní antibiotikum, má silné protizánětlivé účinky - podporuje detoxikaci organismu a spalování tuků, podporuje metabolismus a proces hubnutí - podporuje cévní a srdeční činnosti - podporuje čištění krve - podporuje očistu ledvin a celého močového systému Jak si připravit kefírový nápoj (probiotické mléko) z Tibetské houby? 2 - 3 lžičky tibetské houby zalijeme cca 500ml mléka (kravské, kozí... Ideálně v bio kvalitě) a necháme macerovat 24 hodin při pokojové teplotě (probíhají tam fermentační procesy, kdy z cukrů vznikají kyseliny a CO2). Následně promícháme dřevěnou vařečkou a scedíme (za pomoci promíchávání dřevěnou vařečkou) přes plastový cedník. Houbu, která tam zůstane, důkladně propláchneme a vrátíme do vymyté sklenice a opět zalijeme mlékem. Houba se po cca 17 dnech zdvojnásobí, pak lze množství dělit na polovinu a předávat dál. Při přípravě kefíru nepoužívejte kovové předměty, houba může černat a ztrácí účinek! Osobní předání možné v Lounech a okolí, případně mohu dovézt do Prahy, Nymburka či Poděbrad. Jinak zásilkovna.

Nabídka č. 7009123835 Vystaveno 08.01. 15:01 Zobrazení: 11